CDB SPORTS

WASVOORSCHRIFTEN

Laat uw kleren altijd als nieuw lijken

Was maximaal op 30°

Onze kleding kan gewoon in de wasmachine, mits je hem niet hoger zet dan 30° C. Anders wordt de kleding te warm en bestaat er kans op beschadiging.

Was altijd binnenstebuiten

Om de bedrukking te beschermen, moet je de kleding altijd binnenstebuiten draaien voordat deze in de wasmachine gaat. Op deze manier komt de bedrukking nooit direct in contact met gevaarlijke haakjes of ritsen. 

TIP: Doe de ritsen, knopen en haakjes altijd vast en dicht, zodat het helemaal geen kwaad kan doen. 

Bedrukte kledij mag niet in de droogkast

De droogmachine is het doodvonnis van bedrukte kledij. Hang je bedrukte kleding daarom altijd uit. 

Gebruik een zacht wasmiddel

Vermijd wasmiddelen met agressieve stoffen als bleek, deze kunnen de bedrukking aantasten. Bij voorkeur was je de kleding met een zacht, vloeibaar wasmiddel. Gebruik geen wasverzachter, dit kan namelijk voor zorgen dat de lijmlaag loslaat. 

Bedrukte kleding niet strijken

De bedrukking mag je nooit strijken. Je kunt de kleding wel om de bedrukking heen strijken, maar zorg dat je de print niet aanraakt met het hete strijkijzer. Als je de kleding strijkt, is het verstandig om het strijkijzer op de laagte temperatuur te zetten. 

Draag met liefde

Draag zorg voor je gepersonaliseerde kledij zoals je dat doet voor je andere spullen. Want werd met liefde wordt behandeld, gaat altijd langer mee.